:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Can Tükendi, Yok ol Sevgili
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Can Tükendi, Yok ol Sevgili

Gel de gör bak,neler caldin neler kaldi ? Sende sevda hersey yalandi..Can tükendi can usandi..

Simdi yasadigim bu sehir de heran firtina kopmaya hazir heran dünyayi kirmiziya boyayacak yanardag kizginliginda... Bu benim sancilarimin ucurumu,bitislerimin son gökgürüldemesi,duygularimin son radedeki isyanlar cümbüsüdür..

Sana yazacak kelimelerim tükendi tükeniyor canim yaniyor kalbim ise son cirpinislarin da mecalim kalmamis nasil tükettin beni sevgili hic düsünmedin mi bu tükenisin sebebini ? Alamadin bu sevdayi yürek zirvesinin en üst katina,gücün yetmedi benim ruhumdaki özgür tutkuya.. Yalnizigi soludugum odamda kiyamadigim gözlerin birde sözlerin var odamin sigara dumani belirsizliginde ucup gidercesine islemis duvarlarima,ben sonuna kadar sevdim seni adam akilli.. Gökten kaymaya bile tenezzül etmeyen yildizlar kadar asice inatla cesurca sevdim,sevdim iste gözümü karartarak sevdim..

Mutluluk kelimesini mühürleyecektik her bir sayfamiza..Yolun neresinden dönersen kardir derler oysa ben yolumu bulamayacak kadar bitkinim caresizim,careyi nerelerde unutturdun bana ? Susma öyle haykir yolumun istikametini,pusulami geri ver de döneyim benli günlerime,aci bu icimdeki boynu bükük umutlarima.. Döneyim artik gülen gözlerimle bakamadigim o aynalara,icimde sen olmayasin artik ezip gectigin bu yürek senin icin atamaz olsun ki sileyim seni hafizamdan hemde edebiyyen..

Tüm anilari denizlere atip rahatlayayim artik zihimden yok ol, yok ol artik!!! Hayatimda neler feda etmedimki sana,hic bir söz anlatamaz öfkemi bunuda hesapla öyle cek git, gururuna yenik düs ki bir kez daha bileyim sahte gözlerle gözbebeklerimin icine bakan o gözümde büyüttügüm sahte dev adami.Yok ol kurtul arin benden,arinayim senden!!! Yüregime leke gibi yakisan belirsiz sevdandan kurtulayim.. Belirsizlik bana göre degil,o senin harcindir yoluna devam et hatta mutlu ol cikmaz yolunda..Beraber basladigimiz bu yolun geldim sonuna, dua et bu kez dünya-alem ikinci kez gülmesin,bir kez daha yenik düstü dedirtmeyeyim arkamdan..

Bitti iste sevgili(m) bitti yok olduk,saka gibi degil mi gülmene bak sen.Ben silerim akittigin gözyaslarimin her bir damlasini saklarim yürek cebimin en ucra kösesinde. Yok ol sevgili..

Çok damar sözler söylenmis, severek te olsa yollar ayrilmis bu hikayede de..
Güzeldi,Tskler Melek_06
emeğine sağlık baya güzelmiş....
Can Tükendi, Yok ol Sevgili



Sevgili için ilk zamanlar canıma can kattın diyenler birgün can tükendi yok ol sevgili diyorsa sevgilinin suçu yok.yok ol diyen taraf tükenmiştir bence..bune yaaa canına can katınca iyi sonra yok ol..İnsanlar canı ne sanıyor bilmiyorum..
-çayınızı pardon aşkınızı kaç canlı istersiniz
_ben 9 canlı alayım mümkünse
-aaa 9 canlı çok değilmi? mazallah şekeriniz yükselir.
-ben aşkı tatlı içmeyi seviyorum varsın yükselsin
derler..
sonra bilmem şeker komasına giriptemi candan vazgeçerler,yada aşkı 9 canlı yaşamaya can mı dayanmaz bilmiyorum...Aşklar tükeniyor bir aşkta son bulan can nasıl oluyorsa başka aşkta can buluyor offff karışık iş vesselam anlamam ben....