:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: KURAN-I KERİM'İ yırtan kız
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
kurankerimiyrtankzxr8.jpg

İbretle okuyacaginiz bu olay Umman''da gerçeklesmistir. Bir genc kiz odasinda müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir şekilde Kuran-i Kerim okumakla meşgulmüş. Bu sırada annesi kızına müziğin sesini kısmasını söylemiş. Bunun üzerine genc kız annesine bağırarak kendisinin susmasını istemiş. Genc kız annesinin onu dinlemediğini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bi şekilde okumaya devam ettiğini görünce hemen, insanlara rehber amacıyla indirilen kutsal kitabımızı annesinin elinden alıp yırtar. O an genc kız alev alıp yanmaya başlar. Söndürmek için üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldırdığindaysa asağıda görülen ibretli manzarayla karşılaşır. Genc kız şu an Hollanda'da bir hastanededir. Ailesi iğne yaptırıp öldürülmesini istiyor.

Bn inanmadım ama yorumlar sizden ...
Paylaşim Yapmişsin Eline Saglik..... BenDE Inanmiyorum Buna Kandirmacadan Başka Bişey Degil
resmen heykel bu yha bn bi yerde yorumlarını okumuştum yabancı bi sanatçı yapmış bunun heykelini kuran-ı kerimi kötülemek içinmiş.
Gercek deiL bu.
bence de gerçek deil bu. hemm Rabbim bilir ya Kur'an-ı Kerim'i yırtan birisi en büyük cezayı bulmuş zaten. Zaten niçin hayvana benzemiş olsun ki hayvandan daha aşağı olmamış mı Kendi kurtuluşunu yırtarak. hayvanlar Kitab'a iman ederler çünkü.
yorumlarınız için tşk.ler bncede inandırıcı deqil Wink
Arkadaşlar, biraz kafamızı toparlayalım. Böyle şeylere inanmayalım. Niyet ve ihsan bu dünyada değil öbür dünyada görülür...
Yüce rabbim cezalandırıcaksa bu yalan dünyada böyle cezalandırmaz Wink
bu olay gercek ama resim gercek değil o kız öldü ki...
ya bu olay gerek deıl arkadaşlar bakın blue belıal adlı uyemız acıklmasını yaptı
bu bıt heykelmış yaa