:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: bitti diyorsam laf degil
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
game3967ih5rplc9.jpg
Çare aramadım zannetme, Çıkmaz yolları zorladım.
Gittim olmadı,kaldım olmadı...Bitti diyorsam laf değil…
Bir anlık öfke zannetme, Çoktan yitirdim sabrımı… Kaçtım olmadı,sustum olmadı Bitti diyorsam laf değil…

Son nokta demişti arkadaşım Kış güneşi, bir yazısında. Son noktayı koyabilmek, çok zor demiştim içimden. Ne sancılarla kıvranmıştım son nokta için. Halbuki o son nokta canımın en yandığı gün,benden habersiz,yüreğim tarafından konmuştu.
Bir yola çıktım. Sevdam ve ben. Ah ne çetin yoldu. Dikenler,çukurlar,tümsekler. Kar,fırtına,ayaz. Kimi gün kavurucu çöl sıcakları. Ama ben kararlıydım aşmalıydım yolları. Bana beceriksiz diyenlere ispat etmeliydim kendimi. Hoş bu da pek umurumda değildi hani. Bu yolda yalnız değildim ya. Yüreğim ellerinde sevdiğim vardı. Ben bu güçle ne engeller aşardım. Aştım da bir çok engeli küçücük bedenim, kocaman yüreğimle aştım. Aslanlar,kaplanlar,toplar tüfekler ne yapabilirdi. Bendeki yüreğekarşı. O yürek ki sevdi mi tam seven,Ferhat tı,Şirin değil. Çünkü Şirin bekleyendi. Ferhat dağları delen.Ferhat’tım ben dağları delen . Ama Şirin’in istediği sadece o dağlardan açılan yoldu. Dikenleri, canı yanmasın diye söküp atıyordum.Açtığım yoldan ilerliyordu. Kanayan parmaklarımın farkına bile varmadan. Çünkü o aşkı bilmiyordu. Bense iki kişilik bir yoldayım sanıyordum. Ben engelleri aşmaya çalışıyor, Onu etraftaki yaban güllerindem, hercai menekşelerden koruyordum. Öyle olması gerektiğini sanıyordum. Oysa yola yalnız çıkmışım bilmiyordum.
Yolun bir yerinde bir küçük papatya, aslında tek görevimin dağları delmek olduğunu öğretti. Yaban güllerinden,hercai menekşelerden korudum ama,küçük papatyanın farkına bile varamadım. Farkına vardığımda ise yalnızdım.
Başarmıştım dağlar delinmişti. Ama sevdam suların altında kalmıştı.Kurtarmak gelmedi içimden . Çünkü ben zaten tek başına yaşamıştım her şeyi.
Şimdi sevda şiirleri yazmak boşuna. Şimdi kuşun kanadında mesajlar yollamak boşuna ey yar!! Çünkü sevdamın üstünden o çok çırpındığım dağ geçti……….SULAR GEÇTİ
293709292e067e42fb11qb.jpg
Yüreğimin Kanadını Kırasım Geldi

Ah! Benim hercai yüreğim..


Vazgeç bu sevdadan.


Kaç kere umut sofrasına oturup, her seferinde boynunu bükerek sessizce aç kalktın? Uslanmadın mı! Sen ne zaman bu konuda hayal kursan gerçekler o hızla kaçtı senden. Umutsuz yaşamak nedir hala öğrenemedin! Ne kaldı ki, hayal ediyorsun?


Dokunduğun yürek artık çok değişti kabul et. Gri ve ışıklı bir gecenin pencerene dolmasına izin verseydin aylar önce, görecektin aşkın seni nasıl da yaktığını.Güçlüyüm deme! Gücün bitti artık. O, artık çok uzaklarda aşk şarkıları söylüyor ellere.Başka başka tenlere dokundukça gökkuşağı açtırıyor yüreklerde.Yedi mevsimin solgun tüm çiçekleri bizim yanı başımıza çöreklendi anla artık! Gitmeliyiz.


Her çalan telefonda büyüyüp - küçülme dayanamıyorum! Yok etmeyi bilmek gerek kendine gel: Öleceğim.Uyurken bile hızla çarpan hallerinden usandım artık.Kopup gidecekmişsin gibi geliyor benden.


Gözlerimle belirsiz bir biçimde bir araya gelişlerin de canımı sıkıyor. Olur olmadık zamanlarda ağıtlar yakmak hiç hoş değil. Müzik bile dinleyemez oldum sayende; tansiyonumu yükseltecek kadar gümbürdeyip dengemi bozuyorsun. Kişisel denklerimi dahi alt üst ettin..Gecenin kör vaktinde, yangınını gevezelikle geçiştirmek için tüm enerjimi harcıyorum.Ne zoruma!


Tozu yerinden oynatmak başımıza bela açacak.Bizim aşk kalemiz yıkıldı.Kapat bu sayfayı; kanadını kırasım geliyor
Alıntı:Aslanlar,kaplanlar,toplar tüfekler ne yapabilirdi. Bendeki yüreğekarşı. O yürek ki sevdi mi tam seven,Ferhat tı,Şirin değil

[COLOR="Indigo"]emeğine ve yüreğine sağlık....
bu arada ben senin adını unuttum desemBig Grin
[/COLOR]
teşekkür ettim uyuzzzz Tongue
söylemiycem işte adımı bi daha banane bananeee Confusedmiley35:
[COLOR="Purple"]iyiki mesajları silmemişimBig Grin
neyse öğrendim sağol yinede...
hadin sohbete gelinde sohbet edelim yaaa
kimse yok sohbet etmeye...
[/COLOR]