:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: işte o gün seni özlemeyecegim..!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
canemreile_5461491yx6gd3yg9.jpg
(HİÇ BOŞUNA AÄžLAMA)
Bu günde bir o kadar yanlızlaştım sevginle..Bana sarılan yoktu , benim nefesimle nefes alan yoktu, bi gülüşüme hasret olan yoktu, gözlerinde ben yoktum şimdi..Ama biliyor musun ortak oynuyoruz biz bu rolleri, sen yokken ben yokum .. Senin sevgin yokken ben seni daha az ,daha az sevmeye başlıyorum!
Sonumuz yine yaklaşıyor biliyorum ..Bu sefer ben trende bi yolcuyum olup olanlara sadece bakıyorum.Tren ne kadar hızlıysa bende o kadar hızlıyım, tren nerede duruyorsa ben orada duruyorum...Sanırım eski ben, o treni çeken bendim... Güçsüzlükten mi güçlülükten mi şimdi yolcuyum bilmiyorum .
Sürekli ama sürekli daha az acı nasıl çekerim bunu bilmek için yollar arıyorum..Sevmek acı cekmek midirr?Sevmek acı çekmekse bu nasıl bir sevgidir? Sorguluyorum ama bazen sorgulamak yetmiyor biliyor musun..
Gerçek nedir ...Gerçek sanırım eski sevişimizdir birbirimizi ..PEki ya şimdi..Bi o kadar bi okadar soğuk ..Sözcükler bile hiç bu kadar saflığını yitirmemişti..
Gitmek nedir bilir misin ? Arkanda hayatlar bırakıp gitmek eline torbanda hüznü öslemi alıp gitmek. Bazen sırf zorunda olduğundan torbanı almadan gitmek..Şimdi ben gidiyorum. Umarsız, tutarsız, kaçarak gidiyorum.Niye gidiyorum biliyor musun? Sevginin soğukluğuyla bu yaz gününde burada donup kalmamak için ..Belkide sırf gözlerinde şimdi beni görmeme korkusu var olduğu için gidiyorumm..Bİlmiyorum...
Yolumda martılar çıkacak benim martılara simitler vaat etmekle kalmayıp ,kocaman bi simidi onlarla paylaşacağım..Denizin dibi ne kadar bulanıkta olsa TEK BAŞIMA denizde bir balık görürüm diye umud edeceğim ,otobüsüm geçerken tarlalarda ne için çabalayanlara bakacağım ..Her durakta yanıma almadığım özlem torbasını göreceğim, kim bilir başkalarının üstüne hayaller kuracağım..
... Gideceğim ..Arkama bile bakmadan gideceğim..Dur bile demiyceksin bana. Beni yine tek başıma bırakacaksın..BİLİYORUm!Bu yüzden özlem torbamı sana bırakıyorum! Birgün olur da özlersin beni parmakların koşar telefona, işte o gün telefonun başında senin için bekleyen biri olmayacak burada! İşte o gün artık ben seni özlemeyeceğim ...


gerçekten şiirin çok güzelmiş
cok güzeldi canim...
yüregine saglik..SmileSmile
"İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman
Ancak parmak uçlarıyla değebilen
İki kol.
Merdivenlerin oraya koşuyorum,
Beklemek gövde kazanması zamanın;
Çok erken gelmişim seni bulamıyorum,
Bir şeyin provası yapılıyor sanki.

Kuşlar toplanmış göçüyorlar
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni.