:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: süper fıkra :D:D:D
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Adamın biri kimi eğilirken görürse arkasına geçip s*******muş. nerde ne zaman ne olursa olsun kim eğilirse hemen arkasına gecip s*********muş malı. neyse sonra melekler adamın yanına gelmiş demiş ki " bak eğer bir daha biri eğilirken onun arkasına geçip s******* seni cehenneme zebanilerin yanına atarız " demiş melek. adamda tamam birdaha asla yapmayacam demiş. aradan yine zaman gecer adamın karşısında biri eğilir adam dayanaz ve yine s****. tabiki melekler adamı alıp cehenneme atar zebaniler yanına.
Bu adamın bide oğlu vardır oğluda kim eğilirse onu gidip s******** melekler bu cocuğada demiş " bak evlat babanda böyleydi şimdi cehennemde eğer sende yaparsan bir daha senide cehenneme atarız" demişler. cocuk tamamder ama oda dayanamaz ve karşısında eğilin birini s****.

Melekler cocuğu alıp cehenneme atar.

Cocuk cehenneme girer ve derki " burası cehhen mi "

Zebani = "evet

cocuk = ama niye bu kadar soğuk benim bildiğim sıcak olur

Zebani = O.Ç BABAN BIRAKMIYOR Kİ İKİ EÄžİLİP ODUN ATALIM Smile)))) Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
hahahah helal...........
:yikildim:
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
:yikildim:koptum
komaaaaaaaBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Big Grin süper yaa
süper ya Big Grin
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

Beğenmenize sevindim SmileSmileSmile
Big GrinBig GrinBig Grin koptum yaaa.... Big GrinBig Grin