:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Canımsın , Sevdamsın .... " Emrehan "
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Bazen ağlar yürek , bazen dolar taşar mutlulukla ..

[b]Bazende Hayat felsefesi yapar , yürekteki odalara ..[/b]

Dolar taşar odalar , sığmazlar , fışkırırlar yürekten kursun edasıyla ..
bazen ise karanlık olur hava ..
Gündüz vakti karanlık düşlemeler olur ya ... Gece vaktinde de zifiri karanlık .. Üşüme verir insana .. Karanlığın rengi belirlenmez .. Siyahmıdır yoksa saydammı .. Bilinmez .. Şaşırırız aslında bu olaya .. Umut mavi de Sevda ne renk acaba ..

[b][b]Bilseydim sevdanın rengini , öğrenseydim eğer , senden vakit ayırıp .. Boyardım bütün renklerimi sana .. [/b][/b]
[b][b]Sevgimi söylerdim sana boya fırçamla ..
[/b]
[b]Canım oldugunu biliyon dimi , Bir daha söyleyeyimmi .. Söyleyeyim , söylemezsem yapamam , rahat edemem .. Kıvranır yüreğim sokakta kalmış kimsesiz yapraklar gibi .. sararır solar canımsın diyişini duymadıktan sonra .. Söyleyeceğim yine tekrar , defalarca , usanmadan .. CANIMSIN .. Uzakta olman engel değil buna .. Seni sevdiğimi söylememe .. Uzak olsan da canımdasın ya .. Yaradanıma Şükür .. Seni bana bağışladı ya ..Kurban olurum sana .. Sensiz uyanamazsam Bir sabah , Seni düşünmekten uyuyamamağım için olur .. Sevemezsem seni bir dakika .. Aklımdayken zamanı Durdurdğumdan olur .. soran olursa bana Ne kadar seviyorsun diye ..[/b]
[b]onun için ölürmüsün diye sorarlarsa ..
[/b][/b]
elbette derim tabiki .. buna inanmazlar belkide .. bunun aynısından ben gibi kaç insandan duymuşlardır kimbilir .. Yalancıların arasında yalana karışmak mı suçumuz .. Veya yalanların arasında doğruluğumuzun anlaşılmamasımı ..
[b]Sevmek benim suçum , eğer bu suçsa ..[/b]
Ölmek mi suçum senin uğruna ..
ölmeyecekmiyim nasıl olsa .. Ben ölmeden önce yüreğini kurtarsam kar bana ..
[b]Nasıl hasretim sana hem de nasıl.. gözlerim hep sen çıkacakmışsın ki gibi karşıma öyle panik öyle sevinçli ki anlatamam..[/b]
O seni ilk gördüğüm an var ya .. Seni gördüğüm andaki dilimden çıkmayan kelimeler .. Konuşamadığım harflerim .. Her gece ondan bahsettiğinde yanaklarımdan yastığıma düşen damlada diyemediklerim..Hayalin olmasa aslında ...N e kadar yalnızım .. Yaşları silemedim yastığımdan .. Islak yastığım .. Islak gözlerim .. Soğuk yüreğim , oda ağlamaklı biraz .. Yüreğim sende , aklım gözlerinde , ve ben huzurundayım .. Hani der ya .. El pençe diz divan huzuurundayım .. Ve beklemekteyim seni .. Bakıyor gözlerim birlikte yüreyeceğimiz sokağa .. Hayallerim şimdi bir pencere kenarında .. Sakladım perdenin arkasına ..
Seni bilmesem , hissetmesem , çekilirmi bu hayat .. sana her bakışımda rahatlamasam dayanırmı can nefes almaya .. Beklemesem seni , geçer mi zaman .. Bak işte .. Bi gün daha geçmiş sensiz , senden yoksun .. Tek eksiğim bedenin .. Üzülme gülüm her zerren canımda , aklımda .. Gülüşlerin solumda , Bakışların sağımda .. Gözlerin yüreğimin tam ortasında .. Üzülme emi .. Beklerim ben seni .. Yolum uzun olsada , yürürüm elbet , sen varsan.. kaç zamandır içimdeki çocuk can çekişmekte.. Alışmalı yokluğuna .. bu sabah ve kaç sabah olduğu gibi senle uyanmalı hep sabahlara .. küçük kıyamet bu yürekteki küçük rüzgarlarsa , büyük kıyamet yokluğun .. yaşı olmazmış aşkın sevdanın... Küçükçe çocukça saf bir sevdasın dolaşan damarlarımda ..
Nasıl isterdim gözlerine dalarak yemeğimi yemeyi ..burada yanımda olmanı..Orucumu senle beraber açmayı, Allahıma dualarımı senle beraber yapmayı .. Yalnız açıyorum orucumu..seninle yemek yemeden olmaz , hep böyle kalacak ,hep acı kalacak ağzımın tadı .. Hep buruğum nedense..yolda el ele bi çift görsem..parça tesirli bi bomba düşer göğsüme vurulurum..serilirim yolun ortasına..hiç bi güç seni sevmemi engelleyemez ki..ömrüm yettiğince bu kalp sana deli.. Ağzım acı sensiz , Yüreğim yaralı .. Ben ise sevdalı .. Fazla yorma beni .. çok bekletme .. kanatma daha fazla yaramı emi ..
[b]Bilirim ne zaman yağsa yağmurlar içinde sen ve bizden damlalar olacak.. kaç gündür göğüs kafesimin dışında çarpıyordu kalbim..şimdi bilirim ki ait olduğu yerde..bi damla koptu sol yanımdan az evvel yanağımda nemi..asla utanmıyorum!.. seni seviyorum ..Bağırarak ta söylememi istermisin , isterlermi , istermisiniz .. SEVİYORUM .. Ötesi yok işte .. Yangın bu yürek , ilk ve son defa böylesine ..Yorgun bu yürek ağır yüklere ..[/b]
[b]Gün gelecek tüm yorgunluklarımız sevince bi köprü olacak.. adım gibi adam gibi hissediyorum..Adamsı ve Harbi bi aşk ve bembeyaz bi gelecek .. Bak alabora oldum! kanat çırpıyorum.. [/b]
[b]Ben bi deli çocuk, bi çocuk ki deli-divane ..biliyorum ki..Sevdama , Üstüme Bürünen Nur'uma ulaşamadığım konuşamadığım anda öleceğim.. çok şey var anlatacak.. [/b]
[b]Beni bu saatte yazdıran gerçek .. "An gelir bi aşk vurur insanı" bi çift güzel sözcük ..

Gecenin bilmem kaçı ve yüreğimde ki alevin yalnızlığımla coşmakta daha bi yakmakta şimdilerde ..birinci dereceden vurgunum ve bi o kadar yanık dört duvar arasında kendimleyim say ki yaşamak bu .. şafak kaç .. kavuşacağımız gün yakın mı .. yoksa ben, biz hayal miyiz .. sen sonbaharım ol.. bu son durağım.. seni sevmek sevmek istiyorum tüm dünya kıskanmalı ya da .. şimdi bi mermi şah damarımdan vurmalı .. bi yanım ezik beklerim elimde senin sevdiğin kır çiçekleri o kısacık saçlarına vurulduğum .. Kurban oldugum gözlerine tutulduğum ..
Tut ki ninni söylüyorum bebeğime, tut ki yanındayım saçlarını okşuyorum.. Tut ki bi kadehten dökülen şarabız ikimiz.. Seni seviyorum bebeğim.. Yağmur yağıyor buraya .. Nereye mi ? Kentime ... , Ve bende bu kentin Ortasındaysam .. üşümüyorum ..seni düşünmekten alev alıyor gözbebeklerim özlüyorum.. korkum ayrılık değil , seni sensiz de severim .. Korkum şu ki .. sevincime yenik düşer diye kalbim .. Gözlerimde resmin kalmış , Yüreğimde sevişim ..sanadır seslenmelerim sanadır bu dizeler .. yorgunum korkularımla beraber .. Ya sevgiye yenik düşerse yüreğim , Taşıyamazsa bu kadar ağır sevdayı ..
Şimdi Koltuğa oturmuş ekrana bakıyorum, aklımda sen .. yorgunluktan ve soğuk yemiş bedenimle daha bi ağırım şimdi..bu gece bi ömür kadar uzun olsa ve hiç uyanmasam.. kısaca yorgunum işte...gögsünde dinlenmek istiyorum yaralı bi aşk gibi sarılmak istiyorum sana .. say ki deliyiz biz gibi..

biliyorum ki ..[/b]
bizi düşlerken kapanacak kirpiklerim ..
tut ki seni sevdiğim yaştayım şimdi..

[b]İyi geceler Gülüm ..[/b]



Canımsın ...






.
Emrehan ..
18.04.2007



Firari Fırtına

Hımmm , bu yürek böyle diyorsa , ben o yüreği tebrik ederim ...

Teşekkürler ... Gerçekden çok güzel ....

Sevg ...
Şu anda konuşacak neyim kaldı neyim inan bilmiyorum Fırtına ..
Derdima ama Doluyum Şimdi .. Smile
O güzel yüreğin , gözlerini görmedim ama güzel oldugundan eminim ..
Güzel yüreğinn , Gözlerin .. Ne dert çeksin ne de çile ..
Teşekkürümü Avuçlarımda Dolu Dolu Atıyorum Üstüne Fırtına ..
nelerde döktürürmüş benim kardeşim.....
harika ya gerçekten diyecek birşey bulamıyorum....
yüreğine sağlık emrehan....
gercekten harıka olmus
huhhh!!! super


yaralı bi aşk gibi sarılmak istiyorum sana .. say ki deliyiz biz gibi..

biliyorum ki ..

bizi düşlerken kapanacak kirpiklerim ..
tut ki seni sevdiğim yaştayım şimdi..

[b]İyi geceler Gülüm ..
[/b]
iyi geceler Nur ' um ..
İyi geceler Sonsuzum ..
Seni Seviyorum ..
Kısa / Öz ..
Canımsın ...



:'(
Teşekkürler Kevser , Gözlerine Sağlık ..
Saolasın Titanik Misali ...
Gözlerine Sağlık ..
Teşekkürler Gamzelim ..
Gözlerin dert görmesin ..
Sevda en çok kırmızı renltedir ama diğer renkler olmadan da yaşayamaz...Smile

Yüreğine mutluluk Emrehan
Güzeldi Nur gibi...Smile
Sayfalar: 1 2