:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sevdiğim!!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[COLOR="#9932cc"]Sevdiğim,
Bazen insanlar düşünür.Hayatın anlamı nedir diye.Bunu zaman zaman bende düşünüyorum hayatın anlamı nedir diye.En azından seni tanıyıncaya kadar düşünüyordum.Gerçeklerin acı oldugunu ve bu yüzden biberin acı oldugunu anlatan bir espriyi hatırladım.Halbuki biliyormusun bütün biberler tatlıdır.Zira hayat sanıldıgı kadar acımasız ve acı degil.
Sadece hayattaki o tadı alabilmeli,kendi istedigin gibi yasayabilmelisin.Cevrenin ne diyecegini umursamadan.Zira sen yasayamadıklarınla beraber ölüp gittginde cevrenin sana bir yardımı olmayacak.
Kendini özgür bırak ne hissediyorsan onu yap.Cogu insan gibi mesela benim gibi,ne yapmam gerekıyorsa onu yapma.Bıtak duygularını perdelemeyi,bırak ırmaklar gibi cossun.Bir sevdginin elini tutarken yasadıklarının yanlıs oldugunu dusunup hayıflanma bırak o sevgi senin tüm benligini sarsın.Eger onun gercekten aradıgın olduguna inanıyorsan,,ona sımsıkı sarıl,onu yasa onu bırakma.
Günün birindee belki anlarsın ne kadar sevdigimi,nekadar sevebilecegimi,nekadar sevildigini,nekadar sevilebilecegini.Ama iş işten gecmiş,sevgilin,seni seven gitmiş yitmiş olabilir.İşte ozaman üsülme vaktidir.Yerli yersiz ağlama vaktidir.İşte ozaman cevrene donup şimdi ne yapacagım dye sorma vaktidir.Alacagın cevabı sana soleyeyim güzelim.Bilmiyorum diyecekler,senin dedigin gibi.Ben biliyorum oysa,oysa sende biliyordun.Hep bildin zaten ama öyle olmadın.
Ama artık sende biliyorsun,biliyorsunki en azından bir kez gercekten sevildin.Veni yine biliyorsunki bu sevgi bitmeyecek.En azından ben bitene kadar.
Yaşa dogru bildigin insanı bul ve onunla yasa ama bu dostunu sakın unutma.Bilki unutulmayı hiç sevmem.Ve bilki kurallarım vardır.Herkes buna uymak zorundadır.Dostlarım benden önce ölemezler.
Dostlarım benden cok üzülemezler.Dostlarım benden cok sevemezler.Ve dostlarımı kimse benden cok sevemez.[/COLOR]

Stinq'in Notu:
Yaşa bu hayatı sevdigim limon gibi bütün ekşiligine ragmen sömürerek yasa
Merci beaucoup
her zmanki gibi yine güzel bir paylaşım.....
teşekkürler...
Stinq'in Notu:
Yaşa bu hayatı sevdigim limon gibi bütün ekşiligine ragmen sömürerek yasa
__________________
nota bayıldım ...Smile
emeğine sağlık çok güzeldi