:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yok S€nin Gibi bir S€n Daha…!!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sanadır bu satırlarım… Yangınlarda olan yüreğimin geri dönüşünde bıraktığı küllerin serzenişidir. Birlikteliğin özgür hazzından sonra,ayrılığın prangalara vurduğu esaretidir. Senden ayrı geçen zamanın fırtınasıdır bu. Her aklıma gelince yumruk yumruk dökülen göz yaşlarımdır…

Giderken bir daha dönmem demiştin ya; Seni unutmak için kaç şehir dolaştım, Alıp başımı nice engin dağları aştım, Gah sırtımı taşa dayadım,gah yorgun bir ağaca… Nice dertler demlendi volkan yüreğimde, Ezdi,yaktı bütün bedenimi hunharca. Her şehirde sokak sokak tellâl oldum... Hep bir adres sordum önüme gelene, Yüzüme bakıp başını salladı herkes “Bilmiyorum” demekti bu baş sallaması. Yalnız olduğumu hissettim,sevgili edindim, Her sevgilinin kusuru vardı bende terk ettim... Ne yaptımsa,her gittiğim yolun sonu başa dönüyordu... Boşa dolaşmışım onca şehri, Boşuna her şehrin sokaklarını adımlayıp Her önüme gelene adres sormuşum... Yalnızlığımı paylaşmak için boşu boşuna sevgili edinmişim... Günahım yetmez gibi birde onlarım günahına girmişim…
Ben alıp başımı giderken deliymişim oysa. Bir daha geri dönmem derken kendimi kandırmışım. Oysa oysa Bir (tanem) dolaştığım her seni ararmışım, Herkese senin adresini sorarmışım. Elbette başını sallayıp “bilmiyorum” diyecekler.

Kim nerden bilsin senin adresini? Bir bilirim, hemde €zBERE bilirim,
Gözüm kapalı zifiri karanlıkta aksamadan gelirim..! Her sevgilide kusur arayıp terk ettim ya,meğer sana benzesin istermişim, Yada ne bileyim işte, bir sen daha ararmışım. Olmuyor Bir (tanem) sensiz asla olmuyor.
Ne senin yaşadığın şehir gibi şehir var, Ne senin oturduğun sokak gibi bir sokak daha. Ve en önemlisi;
Yok senin gibi bir sen daha...
tesekkürler..yüregine saglik..SmileSmileSmile
çok güzeldi hasan ...süper süper...ezberebilirim Smile
emeğine ,yüreğine sağlık
ßen Teşekkür Ederim.. Gözleriniz Dert Görmesin.. SmileSmile
Dinle ey YAR sana bağımlı olmadan büyüttüm bu sevdayı içimdeSen olsan da olmasan da büyümeye devam edecek bu sevdaSevmişim bir kere seni bunun sonu yokSeni özlemeyi de sevmeyi de en çok ben bilirimHiç yakınmadım bundanÜstelik, kavuşmama ihtimali işlenmemiş soğuk bir taş gibi önümde dikilip dururkenSana dokunamamak böylesine yüreğimi acıtırken yinede bil ey YAR;bilki yüreğimi acıtan bu yaraya inat :dokunmadan özlerim seni.....Teşekkürler Çok GüzeldiSmile
Senden bir tane daha yok bu dünyada.
Gülümsemeyi asla unutma.
Gözlerinin içi gülsün gülerken,bakışların pırıl pırıl olsun ve her zaman nemli kalsın göz pınarların.Umut ışıkları yok olmasın gözlerinden,yaşam sevinci fışkırsın sana bakan tüm gönüllere.
Kendini sevebilecek bir insan haline getirmeyi ve ondan sonra da kendini sevip,kendine sarılmayı unutma.Hiç kimse kalmasa da,sen varsın senin yanında.
Acılarının ve felaketlerinin ancak zamanın koynunda uyuyabileceğini unutma.Acının en şiddetli anında ilacın olacaktır sana zaman.Sabretmenin en büyük gücünü kazanacaksın zamanla.
Unutma ki,başına gelenler günün birinde kişisel tarihinin ayrıntılarından biri olmaya mahkumdur.O zaman geriye baktığında,ekşi tatlı canlanır anıların,tarihin sayfalarında.
Her çiçek sevgilin olsun,her sevgilin ise çiçek.Açık tut gönlünü tüm güzelliklere. Yasalar,günahlar,yasaklar sen olduğun için vardır.Ve sen bir tane olduğun için şu koca dünyada.
Ayın ve yıldızların sihrini gönderdiği gecelerde uyuyarak çalma hayatından saatlerini.Gecenin içinde yolculuğa çıkmayı unutma.Gecelerin koynunda yapacağın yolculuklarında,varabilirsin ancak özgürlüğe.İçinde hiç ölmeyecek bir gençlik virüsü yarat ve kaç yaşında olursan ol,her zaman genç kalmayı unutma.Ve bu genç kalmanın virüsünü herkese bulaştırmaktan çekinme.
Unutma ve asla taviz verme,seni sen yapan özelliklerinden.Onurlu bir yaşam sürebilmen için şartlar ne olursa olsun direnmeyi sakın unutma.İçindeki seni katletmeye kalkma sakın.Kendine vuracağın her darbenin seni senden biraz daha uzaklaştırıp yabancılaştıracağını unutma.Korkma mahallenin delisi olmaktan.Ancak mahallenin delilerinin yapacaklarını hoş görürler.Doğrucu Davutlar ne kadar çoğalırsa mahallende,hayat mutlaka daha iyiye gidecektir unutma.
Hatanın affedilmeyecek olanından kaç,ama hata yapmayayım diye de yakıp geçme yıllarını.Unutma ki,hiç hata yapmayan insan,yapabileceklerinin en iyisini yapmamış demektir hayatta.Kendine şunu söyle daima.Pişman olacağın bir şeyi yapma,ya da pişman olma.
Korkma insanca korkularından,ve korkunun kendisinden çok,onun beklentisinin daha korkutucu olduğunu unutma.Bir anlamı olsun kendinle yaptığın kavgaların.Ve hep ileriye taşısın seni kavgada attığın her adım.Açık bırak pencereni ve sabah güneşinin,rüzgarı önüne katarak perdelerle yapacağı raksa dönük olsun bakışların.Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve her daim gülümse.Umutların bitmesin asla.Umutların bittiği yerin,hayatında bittiği yer olacağını asla unutma.
Ve bu şaire kulak ver”Senden bir tane daha yok bu dünyada”Sen ve ben böyle olmayı becerirsek,ne kadar yaşanılır bir cennet olur dünya?
Ve ne olursa olsun gülmeyi başar ve gülümsemeyi sakın unutma,unutturma...


Yüreğin Dert görmez İnşallah kardeşim ..
Ben Teşekkür Ederim.. Harikasınız.. Smile
Teşekürler Ezberimsin
Yüreğin hep mutlu yaşaması dileğimle...Smile

Emrehan ve roseye de sonsuz teşekürler güzel yazılarıyla eşlik etikleri için Smile