:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cantanem, Birtanem, Gültanem…
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Cantanem, Birtanem, Gültanem…

Özlemler Seni bana Gün Gün bağladı.. Yokluğun Beni Gün Gün Eritti.. Geceler Bana bazen Zindan oldu.. Senin Sensizliğin beni Gecelere Boğdu.. Şimdi ise Mutluluklardayım, Yükseklerdeyim, Semalarda, Göklerdeyim..!
Bir tanem Yanımda Bırakmaz beni hiç..
Cantanem, Gültanem;
Gülüşün ile Yaşama boğuldum senin varlığını bilmek sabah kalktığımda seninle uyanmak..! Gece Yattığımda ise senin var olduğunu bilmek Ne GüzeL Bir Duygudur.. Kırlangıçlara haber savuyorum gün boyunca sana sevgimi getirsinler diye.. Bak bahar Geliyor Seninle Tomurcuklanayım diye.. Özlemlerin Seni bana Günçe, yarınca, Asırlarca sana bağlıyor.. Sabır ediyorum durmaksızın Sonunda SEN Varsın bu yolda.. Mahsere kadar Sevecek olan ben Seni GüzeL Kalbini hiç üzmeyecek.. Çiçeklerle Besleyecek olan ben Seni Çok Sevecek…
Gözlerim Hep sende Cantanem, Birtanem, Gültanem…

Bekle Cantanem Az kaldı Geliyorum yanına..Çok az kaldı Biliyorum Birtanem..Çok yakında Yanındayım Gültanem..Seninle Biz'i Maviye Boyamak Adına Tüm Güzelliklerle Geliyorum Yanına..
Seninleyim, Yanındayım..!

/...Cantanem, Birtanem, Gültanem…\

:::..€zBeRimSİn..:::
20:00
13.04.2007
Gülüşün ile Yaşama boğuldum senin varlığını bilmek sabah kalktığımda seninle uyanmak..! Gece Yattığımda ise senin var olduğunu bilmek Ne GüzeL Bir Duygudur.. Kırlangıçlara haber savuyorum gün boyunca sana sevgimi getirsinler diye.. Bak bahar Geliyor Seninle Tomurcuklanayım diye..


YÜREÄžİNE SAÄžLIK HASAN ...ÇOK GÜZELDİ
emeğine sağlıkkkk
Beğenmenize Sevindim.. Smile
Cantaneni sana bağışlasın allahım ..
Yüreğine Sağlık kardeşim ..
Amin Kardeşim..
Beğenmene Sevindim...
Sevgi gül gibidir rastgele tuttarsan dikeni batar yapraklarını acarsan duyguları akar tutmasını bilirsen o gül sana TAPAR......!! CANANIMM!!!
Şimdi çöl ortasında ki bir serap çılgınlığınaUyak düşüyor gözlerim.Gel.Ne olur gel.Tanrı;nın kutsal saydığı tüm kitaplar üstüneSeviyorum seniGelYine bir ezan sesinde bekleyeceğim seniÇoban yıldızı veda etmeden ayın şavkına,GelYakamozlar saklanmadan denizin dibindeİçindeki yarını bana taşıyarak,GelSeni sevmek bayrağa diyetsiz kandır gülümVe ben seni kanım pahasına seviyorumCanım;seni seviyorum ..Teşekkürler Hasan ...Ya bende yazı problemi var ooff istediğim gibi çıkmıyor yazılarım .
Teşekkürler Benden Gül.. Beğenmene Sevindim..

Yazı Problemin Geçer İnŞallaH SmileSmileSmileSmile (Amin) Tongue
rica ederim ...(umarım geçse iyi olur )Smileamin amin Smile
Sayfalar: 1 2