:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Türkiye'nin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Mandacılık fikrinden kurtulmadıkça umudum yok. Büyük devletlere boyun eğdikçe umudum yok. Bizim ülkemizi en büyük devlet yapacaklarına başka ülkelerin bizim ülkemizi araç olarak kullanımına izin verenler varoldukça umudum yok. Çıkarları doğrultusunda hareket edenler, ülke içinde sen ben - siz biz davası güdenler oldukça umudum yok. Bilime-sanata ilkel kalma yollarından daha az değer verildiği sürece umudum yok. Liderlerin ülke içi anlaşmalar yapmaları yerine iç çatışmalar yapmaları sürdükçe umudum yok. İcatlara önem , bu icatları bulan kişilere destek verilmedikçe umudum yok. Bize Türk olduğumuz için değil, insan olduğumuz için kıymet verilmedikçe umudum yok. Fakirin fakir, zenginin zengin olduğu bir ülkede Umudum yok.
[COLOR="Purple"]benim dünyadan umudum yokki türkiyeden olsunSad
daha ilk okul çocuğu bile elinde sigarayla geziyorsa ne yapılsa boş bu saatten sonra
gerçi umudun bittiği yerde mucizeler başlar...
belki atatürk gibi bir adam çıkar gelirSmile
bellimi olur....
[/COLOR]
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mandacılık fikrinden kurtulmadıkça umudum yok. Büyük devletlere boyun eğdikçe umudum yok. Bizim ülkemizi en büyük devlet yapacaklarına başka ülkelerin bizim ülkemizi araç olarak kullanımına izin verenler varoldukça umudum yok. Çıkarları doğrultusunda hareket edenler, ülke içinde sen ben - siz biz davası güdenler oldukça umudum yok. Bilime-sanata ilkel kalma yollarından daha az değer verildiği sürece umudum yok. Liderlerin ülke içi anlaşmalar yapmaları yerine iç çatışmalar yapmaları sürdükçe umudum yok. İcatlara önem , bu icatları bulan kişilere destek verilmedikçe umudum yok. Bize Türk olduğumuz için değil, insan olduğumuz için kıymet verilmedikçe umudum yok. Fakirin fakir, zenginin zengin olduğu bir ülkede Umudum yok.
çok güzel yazmışsınn biz seda sayanın nihat doganla barış mı küsmü oldugunu merak ettikce biri bizi gözetliyorun önünde gün boyu kalkmadıkça ve bu sekilde cok güzel uyutuldukça umutlu olmam olanaksızz
Teşekkürederim.

Sorunlarımız çok büyük, uyuyan insanımızda...
Sayfalar: 1 2