:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: sevgiliniz sizi aldattı ne yaparsınız?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
sevgiliniz sizi aldattı ama pişman olduğunu ve bi daha yapmıcağını söylüyor ne yaparsınız??
sevgıLım dedım ınsan benı aldatmaz nıe cunku bı erkek tee bulca hersey zaten bende mevcut eheh Smile aslını solemek gerekırse benım basıma gelmedı bole bıey ama egerkı gelse ıdı kıza dırek yol verırdım yanı nıe affedımkı ondan baska kız mı yok cevremde mademkı benı aldatma gere gı duymus demekkı onun aradı yada dusuncesınde sakladı ınsan ben degılım kı benım oLmama rahmen benım le yetınmeyıp baska safaklara acılma geregı duymus bıraz makaralı konustum ama kasmıyalım kendımızı dıe Wink asık ta olsam onsuz yapamıcak ta olsam egerkı benı aldatıosa benım o ınsanla asla bıda ısım olmaz .
konuşmaya gerek bile yok
terk ederimm hemen
onu ve beni aldattıgı kızı vurup öldürürüm beni aldatmak ne demekmiş öğrenir burda öle cwp yokdu bende işaretlerim birini ama beni aldatmakmış yandıııAngry
Arkadaşlar bu kişisine göre değişir.

Evli insanlar birbirlerini aldattıkları oluyor ve bazıları bunu affedebiliyor. Eğer gerçekten ortada bir aşk varsa ben eminimki aldatan kişi affedilir. Zor bir durumdur ama gerçekten ortada bir aşk bir değer yargıları varsa affetme olasılığı çok yüksek.

Bu benim için de geçerlidir.

Aldatılmak hiç hoş birşey değil tamam ama ortada aşk var, insan onurunu, gururunu hiçe sayıyor aşk için. Empati kurmanızı tavsiye ederim. İsterseniz bir defa daha düşünün.


Afettmem ben demeyin demek ki sevginizde hala bir şüphe var demektir.

Kabul etmek mümkündür fakat, hiç birşey yokmuş gibi davranmak zaten imkansızdır.
affetmesdimm
Affetmem degiL affetemesdim farzedelimki affettim ama heryaptiginda gösüme batardi nefretle bakardim ona hep..oyüsden affetmemem onun icin hayirli olurdu..eger aldattigi kis benden güselde benden ii kalpliyse git onunla cik derdim bide üstüneBig GrinBig Grin
off kızlar ne acımasızBig Grininsan bi şans verir tüh inş. sevgilimde sizin gibi düşünmesBig Grin
ayaklarıma kapanana kadar yalwartırım...tekrar bi şans veririm...sonra aldatır terk ederimBig Grin
Sayfalar: 1 2 3