:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Tokatta Trafik Kazasi [10.07.07] ..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
tokat-ta-trafik-kazasi-2-olu-8-yarali_o.jpgTokat'ın Reşadiye İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Öldü, 8 Kişi Yaralandı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Giresun'dan İstanbul istikametine gitmekte olan Zafer Cırık (32) idaresindeki 34 EC 7707 plakalı cip, D-100 Karayolu'nun 24. kilometresinde karşı yönden gelen Şenel Özen (35) idaresindeki 60 RA 376 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Şenel Özen ile eşi Asuman Özen olay yerinde hayatını kaybetti, otomobilde bulunan çocukları Mesut Özen (14) ile Önder Özen (3) yaralandı. Şarampole uçan cip ise Kelkit Çayı'na uçmasına az bir mesafe kala durabildi. Araç sürücü Zafer Cırık ile

yolcular Yakup Cıkrık (42), Kübra Cırık (27), Ali Cırık (2.5), Cihat Cırık (14) ve Muzaffer Cırık (28) yaralandı. Yaralılardan Kübra Cırık ve Önder Özen Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Özen çiftinin cesetleri, Niksar Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından otomobilden güçlükle çıkartılabildi. Reşadiye Belediyesi İtfaiye ekipleri ise başka bir kaza olmaması için yolda temizlik yaptı. Bir süre trafiğe kapanan yol, kazaya karışan aracın çekilmesi ile tekrar açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor