:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bugün İhtiyacım war sana
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bugün de sensizdim. Tek başıma yine. Hasretinle birlikte bugün buradaydım. Ve seninle. Ne uzaklar çekti ruhumu, nede engin denizler. Ne bir ses, ne bir nefes… Ne ışık, ne gölgeler. Seni aradım günlerce bu şehirde. Seni bekledim. Bir o yana bir bu yana koşup durdum saatlerce. Kan ter içinde uykulardan uyandım.

Yoktun bugün de. Yine göremedim gözlerini. Yine dinmedi sana hasretim. Kavuştuktan sonra özledim seni gülüm. Yaralanmadım ilk defa. Kanamadım. Yanılmadığımı anladım bir kez daha.

Yoktun bugün de. Yine acılarım kapımda. Hayalin başucumda. Yine sancılarım odamda.

Yoktun… umutlarım da yoktu bugün. Beklide sen yok olduğun için yok olan her şey gibi onlar da. Korkularım derinleşti gitgide. Gitgide yoğunlaştı hüzünler. Yoksun… Ölüm bile kapımda bekler.

Sorma nedir bendeki. Seni anlat bana bugün. Kendini… İçinden gelip geçenleri. Hayallerini… Ümitlerini… Duymak istiyorum bugün. Kavramak istiyorum olup biten her şeyi. bugün bilmeye ihtiyacım var.

Vazgeç bugün dünyadan. Umursama yapman gerekenleri. On dakika daha geç git evine. Düşünme olacakları. On dakika daha geç uyu bugün de.

Bekle biraz daha. Öyle uzun boylu değil senden istediklerim. Seni zora sokmak da istemem, bilirsin. Senden istediğim yalnızca biraz daha kalman yanımda. Yanımda olman bugün. bugün buna ihtiyacım var.

Soru sorma… Dinle yalnızca. Bölme rüyalarımı. Orada dur öylece. Bekle… Gitme bir yere. Bozma bu büyüyü. Kıpırdama sakın… Sus ve dinle… Anlatmaya ihtiyacım var bugün.

Hadi… Bir kahve yap bana. Uyumak istemiyorum bugün sabaha kadar. Sabaha kadar seninle olmak istiyorum. Anlamak, anlatmak; kavramak, kavratmak istiyorum.

Suçluyum belki… Sevdim seni. Sevdirdim sana da… Özledim, özlettim kendimi. Üstelik bir resmin de yoktu yanımda.

Sorma nedenini. Bekle işte. Biraz daha kal yanımda. Anla… bugün ihtiyacım var sana



!!SERSERI!!