:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sevmek Yürek ister..!!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Her gidi$ine ayri bir anlam yüklüyorum..
Yapma allah a$kina ya hep kal benimle ya söz etme gidi$lerden.. Ya da silinsin isminde cisminde..
Oynama benimle dengemi bozuyorsun..
A$ki ya$ayacak yürek birakmiyorsun insanda..
Seni seviyorum diye ba$layan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan biktim!!
Seviyorsan seviyorsundur amasi olmaz bu i$in!
Üstelik bir cümlenin sonunda ama varsa,bir önceki yarginin hiçbir hükmü yoktur artik..
Seni seviyorum ama birlikte olmamiz imkansiz.. Ya imkansiz diyebiliyorsan eger sevmiyorsun demektir!! Bahanelere siginma..
insanlarin hayatlarina sorgusuz sualsiz girip sonrada darma dagan edip hiçbirsey söylemeden çekip gidenlerden nefret ediyorum.. Böylemisin sende gerçekten gitmekmi istiyorsun? Yürekli ol biraz hadi konu$!! Söylemek istediklerini söyle,iki çift sözü hak etmedikmi biz?Hiçmi saygin yok??
Ahh ben niye yaniliyorum hep niye tam i$te bu dediklerim sömürüyorlar a$kimi? Biraz dahami kati olmaliyim,dahami kapali tutmaliyim kapilarimi?
Bazen bu dünyadan olmadigimi dü$ünüyorum,oyun çeviremiyorum,hesap yapamiyorum.. insaniz hepimiz,hepimizin zaaflari var,herkesin yanli$lari var,iyide hep benimi bulacak bunlar..Hiç bir kaygiya yer vermeden,hiç bir hesabi dü$ünmeden açsaydin eger bana yüregini,i$te ozaman görürdün bir a$kin nasil efsaneye dönü$ebilecegini.. Sen gözlerini kapatiyorsun bir sen varsin ba$ka hiçbir kimseye bakmiyorsun,her$ey senin çevrende $ekillenmeli,her$ey sana göre düzenlenmeli.. Beceremiyorum kusura bakma.. $imdi gidiyorum..
a$k tam teslimiyet ister,kendini a$kin kollarina ya birakirsin ya da birakmazsin..Bir yanim di$arida kalsin dedigin noktada a$ki bogarsin yok edersin o güzelim duyguyu..

>> Bu yüzden cesurlerin i$idir a$k!! Birak a$k bende kalsin.. Aglamayi bilmeyen gözler sevmeyide bilmez,ben sevmeyi biliyorum ve hep agliyorum.. YOLUN AçIK OLSUN...
Gönlüne sağlık
emeğine sağlık Smile