:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gitgide Alisiyorum Sana
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Gitgide alisiyorum sana; hiç bir aliskanlik bu kadar güzel olamaz. Ellerin ellerimden uzakta nasil güçsüzüm bilemezsin. Yanimda oldugun zamanlar sigara dumani gibi cigerlerime doluyor, alkol gibi damarlarima yayiliyorsun. Durmadan basim dönüyor verdigin hazdan.

Aliskanliklar daima korkutur beni; düsün ki ben yasamaya bile aliskin degilim... Kendimi kendime alistiramadim yillardir fakat simdi sana alisiyorum.

Alistikça özlemim artiyor, daha yogunlasiyor. Yalniz içimde garip bir korku var. Sana tüm alismaktan degil seni kendime alistirmaktan korkuyorum. Bir gün sana simdi verdiklerimden daha güzelini daha degerlisini verememekten korkuyorum. Bir gün ansizin ölmekten ve seni bana olan aliskanliginla yapayalniz birakmaktan korkuyorum. Oysa ki her zaman ve günün her saatinde yaninda olmaliyim senin. Bana alismis olmaktan pismanlik duyacagin bir dakikan bile olmamali. Bütün zamanlarini zamanlarimla karistirip emsalsiz bir zaman bilesiminde yasatmaliyim seni. Uykularda bile ayni rüyayi görmeliyiz. Her seyin ve her zevkin yarisi senin olmali, yarisi benim.

"Bana alis," demeyecegim. Nasil olsa alisacaksin bir gün. Simdi çirkinligimde güzellikler bulan o gözlerin o zaman en güzeli görecek bende! Aliskanliginla, sevginle yepyeni bir "ben" yaratacaksin benden!

ilk defa sevilmenin ürpertileri içindeyim inan. Sevgimle mukayese edebilecegim tek seyi beni sevmende buldum... Ömrümde kimse bana sevmenin gerekliligini ögretmedi. Kimseden sevgisini istemedim, verdiler almadim. Bencildim bir zamanlar hiç sevmemis oldugumu kendi kendime biraz da utanarak itiraf ediyorum. Asil büyük sevgiyi seni sevmekte buldum ve sevgim senin sevginle degerleniyor, ayri bir anlam kazaniyor...

Sevgin olmasaydi degersiz bir cam parçasiydim. Sevginle bir aynayim simdi. Bana bakanlar bastan basa seni görecekler içimde...

Bir zincirin iki halkasiyiz seninle anliyor musun? Ayni kadehte karismis iki içkiyiz. iki kelimeyiz seninle birbirini tamamlayan. Her yerde iki oldugumuz için bir bütün haline geliyoruz durmadan.

Aliskanligim devamli sana çekiyor beni. Durup durup dudaklarini öpmek geliyor içimden. Saçlarini oksamak geliyor, ellerini tutulmak geliyor... Kokunun tenime sindigini hissediyorum geceleri. Teninin dudaklarimda eridigini hissediyorum. Boynunun en güzel yerini benden baska kimse bilemez artik; seni kimse benim kadar benimle bir bütün olduguna inandiramaz.

Gitgide bu aliskanligin içinde kayboldugumu görüyorum. Beni yasadigim zamanin disina çikariyorsun. Bir gün tarih öncesinde yasiyoruz bir gün bulutlarin üstünde. Açilmis bütün kuyularin derinligi içimde seni buldugum yer kadar derin degil.

Aliskanlik kozasini ören bir ipekböcegi gibi gitgide tamamliyor bizi. Korkunç bir yangin basladi yüreklerimizde. Özlem, kiskançlik, arzu, ne varsa içimizde hepsi birden bire tutustu. Hiç bir su bu atesi söndüremez artik. Bu yangin biz birer kor haline gelinceye kadar sürecek.

Önce bakislarimiz alisti birbirine sonra parmak uçlarimiz... En mutlu oldugumuz yerde en güçlü olacagiz seninle.

GEÇMISTEKI TÜM ALISKANLIKLARIN BANA ALISMANI ÖNLEYEMEZ ARTIK
ezom çok güzel emeğne yüreğine sağlık teşekkürler......
rica ederem canımcım Smile
beğenmene sevindim Smile
"Bana alis," demeyecegim. Nasil olsa alisacaksin bir gün. Simdi çirkinligimde güzellikler bulan o gözlerin o zaman en güzeli görecek bende! Aliskanliginla, sevginle yepyeni bir "ben" yaratacaksin benden


sağol birtanem daha öncede okumuştum Smile
rica ederim beğenmene sevindim