:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: ALdıgım Nefessin. . .
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
dd4741e8a3.jpg
ALdıgım Nefessin. . .

. . .Tek istediğim ; Ilık meltem olup bahar kokan saçlarına düşmek, yüreginde yanmış bir soluk olup dudaklarından toprağa süzülmek. . .

" Bir tebessüm kadar güzel,
Nefesim kadar değerlisin. . . "


Karanlıkların içinden yüreğine sesleniyorum yine..Bir avuçlarımda yıldızlar, bir yanımda münzevi çığlıklar. Hasretin yanıyor kirpiklerimde.Sensizlikte yüreğim, bir yanı tutturulmuş aşk mektupları gibi kırgın, acıya diz çökmüş yıllar gibi hayata kırgın..Oysa bir tutsan ellerimi, bir öpsen yüregimi, tüm düşlerimi baharlara kanatlanacak..Boşver aldırma bana, herşeye inat seni " sensizlikte bile seviyorum. . . "

Biliyorum gözyaşlarımla sönecek yoklugunun alazları..Gözyaşlarını bulutlarla serme kirpiklerime, bırak hasretinle kavrulsun sensizligin tüm hücrelerini...Gece bitip perdelerin arasında gözlerine doğan gün ışığı gibi düşmek istiyorum yüreğine...Senin sırtın biliyorum sert duvarları..Sıvası dökülmüş duvarlara yaslanıyorum sana yaslanır gibi. Ve titrak yüreğimle kurduğum tüm cümleler duvardan dönüyor .Ve karsımda senin icin topraga verdiğim cicegim...Gecenin karanlıgına inat seninle konusur gibi cicekle konusuyorum..Biliyorum sessiz ve derinden dinliyor beni...Senin gibi suskun ama gülümsedigini hissediyorum...Bazen babamdan kalan sigara paketlerine uzaniyor ellerim...Oysa ben sigara icmiyorum ki !....Anlıyorum ki; sensizligi tütün sarar gibi cigerlerimde yakmak istiyor yüregim. Zulasında sakladığım ölümü soluyorum yoklugunun sindigi ayazlarda...Bir olsaydın yanımda, yıldızlarla Ay senin saçlarına dolardı...Susardım, senin gülüşlerin yüzümün cografyasına düştügünde. . .

Gecenin avuçlarında güller yolluyorum vakitli vakitsiz sana..Bazen ağlışıyoruz İkindi yağmurlarıyla...Ben onlara senin gülüşlerini anlatıyorum, onlar ise bu imkansız sevdaya ağlıyorlar..Gözyaşlarımızı toplayıp kurak iklimlerde koşuyor gözbebeklerimiz...Bir kalem olsam, yetim çocukların yürekleriyle resmedilmiş utangaç yanaklarını bırakırdım cemrelerin kirpiklerine...Bazen de gülüşlerini seriyorum kelebeklerin gözbebeklerine..Ve sen yaşarken uzaklarda, ben seni yaşıyorum suskunlugumda...Tek istediğim ; Ilık meltem olup bahar kokan saçlarına düşmek, yüreginde yanmış bir soluk olup dudaklarından toprağa süzülmek. . .

Gülümsediğinde, sulardan nice kuğular kanatlanır başka iklimlere..Soluk aldıgında nice ceylanlar ovalarıma iner..Gülistan yüreginde yaşarken, her kelimen bir ezgi olur dudaklarımda..Su diye düşlerini icerim sebillerden..Utanırım bazen, gözlerindeki nemli kirpikleri kurutamadigim icin...Üzülürüm inceden inceye, kapılarına bir gül tomurcugunda düsemedigim icin...Gelemesem de gözlerine, bir cemre olup ıslatamasam da ellerini; ben senile yaşıyorum...Her soluk aldıgımda adına bir cicek ekiyorum gönül toprağıma. . .

Gül yüreklim, her nefesinle ben hayata tutunurum.Her gülüşünde ise acılarımı sararım rüzgarınların avuçlarında..Yüreğime iyi bak ne

olur..Aldığın her nefeste yeniden sana doğuyorum. . .

52c4cd3c32.jpg
Sağolasın emeğine sağlık arkadaşım çok güzelll
Teşekkürler arkadaşım sağol....
Alıntı:[b]Ve sen yaşarken uzaklarda, ben seni yaşıyorum suskunlugumda...
[/b]


Çok güzeldi Saolasın ERCİ..


Aldığın Her Nefeste Doğuyorsunda Onsuz Aldığın Her Nefes Biraz Olsun Üzmüyomu Seni SmileSmileSmile
Boşver aldırma bana, herşeye inat seni " sensizlikte bile seviyorum. . . " Tek istediğim ; Ilık meltem olup bahar kokan saçlarına düşmek, yüreginde yanmış bir soluk olup dudaklarından toprağa süzülmek. . .

" Bir tebessüm kadar güzel,
Nefesim kadar değerlisin. . . "
çokk güzELL
yüreğine sağlık
teşekkürler...
Gerçekten çok Güzeldi .....
Emeğine ,yüreğine SağlikSmile
Penceremden dışarıya bakıyorum ve susuyorum,umut dolu sevgi dolu özlemlerle şarkımızı mırıldanıyoruz birlikte.

Allah'ım öyle bi heyecan sardıki yüreğimi uzatsam dokunacaktım ellerine o kadar yakındın ki bana.

İşte yine sanki zaman "büyü"lenmişti,ben "büyü"lenmiştim sana. Ruhum içime sığmıyordu. Ellerimiz kenetlenmişti birbirine koşuyorduk..

Öyle bir "büyü"ydü ki düşlerimde. Yerimden kalkıcak gücüm yok!

O gücü bulabilsem kendimde ,geleceğin yöne koşmayı düşlüyorum.

Dizlerim düşlerim kadar hızlı değil. Susuyorum ve yüreğimi göçmen kuşlarıyla sana yolluyorum.

Boş gelmeyeceklerdi biliyorum. Yüreğini ve gözlerini bırakacaklar avuclarıma. İşte o an, düşlerim gerçek. gerçeklerimde düşlerim olucak.

Sen sakın üzülme ben bu kadar susuyorum diye! Susuyorum sana, susuyorum, aşkımı hak edicek kadar yücesin. Bu kalp seni sevmeyi hak ediyor sende bu kalpte olmayı.

Hiç üzülme, küçüğün bu kalbi hep senin için taşıyacak. Ay ile yadızları, gök ile güneşi, martılarla denizi, güzel ile çirkini birleştireçeğim senin için.

Sonsuza kadar sen ile beni.

Korkma yüreğim seni taşıyacak kadar büyük ve güçlü, senden gelicek herşeyi kucaklamaya hazır, sensizliğe dayanacak kadar azimli.

Bu sevgim bu sevgi seninle yaşadığı sürede çoğalarak yaşıyacak.

Sevgine susuyorum,
Aşkına, sen olsanda Varlığına susuyorum.


Bedenlerimiz farklı yerlerde olsada ruhlarımızın buluşmasına kim engel olabilir?

Özgür bırak ruhunu. Gecenin karanlığını delen beyaz bulutlara sarılıp gelsin Ve buluşşun ruhumla.

Susuyorum yine,
Dön bana; bir yudum hasret, bir yudum acı en çokda sana susuyorum.


Dön bana, Gönlüm hasret aşkına. Ağlamaklı gözlerim.

Düşünceler düşler dört bir yanım. Aklım almıyor, duygular sarmış yüreğimi zehirli sarmaşıklar misali. Susuyorum yine, Susuyorum seVgine biliyorsun; Gel, Gel, Gel Diye...



teşekkürler......
O güzel yüregine saglik..Buda digerleri gibi cok güzel ve cok içten olmus.. Umarim hersey gönlünce olur..
Ne Diye Bilirimki Ben Bu Yazıların Üstüne Harika Şeyler Bunlar Alıp Götürüyor Beni Bir Yerlere Yüreğin Dert Görmesin İnşallah Çok Teşekkürler