:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sayı saymayı hala öğrenemediler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe futbol takımıyla daha önce yabancı sınırının üstünde futbolcuyla sahaya çıkmıştı. Fenerliler buna bir yenisini daha ekledi. 28 Şubat Çarşamba günü Dicle Üniversitesi’yle yaptıkları Bayanlar Voleybol Ligi maçında 4 yabancıyla oynadı. 3 yabancı sınırının olduğu Voleybol Ligi’nde, bu kuralı çiğneyen febenin 3-0 hükmen mağlup ilan edilmesi bekleniyor.

“Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Dicle Üniversitesi, Çarşamba günü deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Fenerbahçe maçından hükmen galibiyet bekliyor.

Dicle Üniversitesi, Çarşamba günü İstanbul’da oynadığı Fenerbahçe maçında rakibinin kural hatası yaptığı için bu maçtan hükmen galibiyet bekliyor. Sarı-siyahlı takımın antrenörü Ahmet Karakurt, Fenerbahçe gibi güçlü rakibe yenilmeyi normal karşıladığını belirterek “Kadroları güçlü, bizden üstün oynadılar galip geldiler. Ancak voleybol 1. lig maçlarında takımlar 3 yabancı oyuncu oynatabilir. 3-1 sistemine göre bir oyuncu çıkarıp diğer bir yabancı oyuncuyu oynatabilir. Fenerbahçe kurala uymayıp 4 yabancı oyuncuyu oyunda oynattı. Kurallara aykırı bir durum var. Maç esnasında 3 yabancı oynatılabilir. Fakat rakibimiz Treva, Marina, Davis ve Beatriz’i oynattı. Biz maç sonrası maçın sonucuna ve 4 yabancı bayan sporcu oynatıldığına dair itirazda bulunduk. Maçın 3-0 hükmen bize verilmesi gerekmektedir. Çünkü statü böyle. Voleybol Federasyonu’nun vereceği kararı bekliyoruz” dedi.”
İHA

Duygusuzdan fenerlilere müthiş bir hizmet: SAYI SAYMA
Ders 1: “1′den 10′a kadar nasıl sayılır?”
(diğer dersler için duvara baş vurunuz)


Sayı - Okunuşu
1 - bir
2 - iki
3 - üç
4 - dört
5 - beş
6 - altı
7 - yedi
8 - sekiz
9 - dokuz
10 - on



:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
walla ne yalan söliyim okumadım fatihcim Big Grin futbolla ilghim yok
:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
zaten konu 1 den 10 a kadar saymaktıBig GrinBig GrinBig Grin
NormaL KarşıLamak Lazım Takım F5 oLuncaa reziLLik dizzz Boyuu : )
uA_YuNuS_SeFa_uA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NormaL KarşıLamak Lazım Takım F5 oLuncaa reziLLik dizzz Boyuu : )

ama kardesim nereye kadar demi nese bu dersten sonra belki bi daha olmas:yikildim: