:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nightwish’e Yeni Vokal..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
254584584nhty_b.jpg

Tarja’nın gruptan ayrılış sebebi olarak grubun klavyecisi Holopainen "Bir Nightwish kitabi mayısta çıkabilir. İçinde bu kararın sebepleri daha ayrıntılı bir biçimde olacak. Tarja’yla hiç konuşmadım. Hepimiz biliyoruz ki karşılıklı ilişkiler dünyadaki en zor şeylerden biridir. Bütün çiftlerin problemleri vardır, dahası grupta beşimizin de sorunları vardı" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Hatırlanacak olursa grup resmi sitesinde " Grubumuza(Nightwish) bayan vokalist ariyoruz. Bakışlarına, eline yüzüne, karizmasına ve sesine güvenen, iyi derecede ingilizce bilen(ve söyleyen), natural bi ses(sanırım tarja tarzı) arıyoruz adaylarda ve resim istiyoruz. " diyerek açıkça yeni bi vokal aradıklarını belirtmişti.

Nightwish 2007 ortalarında çıkması beklenen albümden önce yeni vokalini buldu. Grup henüz vokal hakkında kesin bir bilgi vermiyor. Grup önümüzdeki birkaç ay içinde yeni vokalllerinin kimliğni yeni bir şarkıyla birlikte açıklayacak. Vokal konusunda adı geçen ancak kesinlik kazanamyan bir isimde "Lady Angellyca"ydı.

Ayrıca merak edenler için Tarja solo albümü için Üniversal müzik ile anlaşmış.
en sevdgim gruplardan biridir ama tarjanın yerinin dolcagını sanmyrm...
teşekkürler fatih bizimle bu haberi paylaştığın için...