:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İsrail-Lübnan çatışması
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İsrail ve Lübnan askerleri arasında İsrail-Lübnan sınırında çatışma çıktığı bildirildi. Lübnan ordusundan yapılan açıklamada Lübnan askerlerinin, İsrail-Lübnan sınırında İsrail’e bağlı bir askerî güçle çatıştığını belirtti.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan bir Lübnan ordu sözcüsü, ‘’İsrail’e ait bir buldozer Lübnan sınırından içeri girdi. Güçlerimiz buldozere ateş açtı. Buldozer geri çekildikten sonra İsrail ve Lübnan askerleri kısa bir süre karşılıklı olarak birbirlerine ateş açtılar’’ diye konuştu. İsrail ordusunun, çatışmalar sırasında Lübnan tarafında kayıplar olduğuna ilişkin yaptığı açıklamaların hazırlatılması üzerine sözcü, çatışmada kayıp vermediklerini öne sürdü.


SİNYORA’DAN ORDUYA MİSİLLEME TALİMATI

Bu arada, Lübnan Başbakanı Fuad Sinyora, gece yarısı yaşanan sınır ötesi çatışmanın ardından orduya, İsrail’in olası bir sınır ihlâllerine karşılık verme talimatı verdi. Resmî Millî Haber Ajansı’nda yer alan haberde, “Sinyora, Genelkurmay ile bağlantı halinde. İsrail’in Lübnan’ın egemenliğini ihlâl edici herhangi bir hareketine karşılık verilmesi talimatı verdi” denildi.
bu böyle nereye kadar devam edecek çok kötü....
tşk ederim fatih.....
bazı şeyler bazıları için planlı gidiyor bu plan ne zaman bozguna uğrar ya da başarılı olursa o zaman biter bunlar
rica ederim