:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çirkefler Grubu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

blue_belial

Forumda dedıkodu yapıp bırbırını seven ınsanlar hakkında
kendı yansımalarından olusan. cırkın ıftıralar ve pıslıkler atanlar var.

ıSım vERmek ıstemıyorum ama HerhAlde msj yerıne ulasmısTır

ben bu arKadaslar ıcın forumda özEl Ve ayrı bi bölüm acılmaEını ıstıyorum
adıda çirkEfler gRubu olsun.

rasgele...
Sevgili Faruk,
Bana göre ithamların hoş değil,herşeyden önce bazı konulara biraz daha yumuşak bir bakış açısı ile yaklaşsan aslında hepimiz için daha iyi olacaktır.Seninde takdir etmen gerekirki duygusuz.com dostluk ve arkadaşlık sitesi ve bizimde site içerisinde bu şekilde üyeleri rencide edebilecek bir grup kurmamız hiçte hoş bir görüntü olmayacaktır.Eğer site içerisinde şikayet edeceğin bir mesaj yada konu varsa bununla ilgili şikayette bulunman ancak bunu kişileri rencide etmeyecek bir şekilde anlatman hepimiz için çok iyi olacaktır.Eğer müdahale etmemiz gereken bir konu olursada biz bunu elbetteki yaparız.Ancak bu şekilde kelimeler bana göre site içerisinde ailemize zarar verecektir umarım anlatabilmişimdir....
Sevgiler...
yılmaza katılıyorum ve burda ailemize zarar verecek herseye bnde karsıyım..
"çirkefler grubu"...ismi bile kulağa hoş gelmiyo bnce..!

Firari Fırtına

Daha geniş ve aydınlatıcı bir açıklama , belkide kişinin haklılığını ortaya serecekdir ..

Faruk ,

Biraz konuyu aç bakalım , gerekirse örneklerinide ver , bu yararımıza olacakdır ..

Sevg ...
faruk bu konuda yılmaza hak veriyorum bu ne sitemize nede yapanlara yakışır...bu olyaı bizlere yani yönetime daha ayrıntılı bir şekilde bildirirsen sana daha iii yardımcı olabiliriz...bu konuda haklı olabilrsin ama kimse neyin ne olduğunu bilmiyor...sende bu konuda bizi aydınlatırsan ve örneklerle önümüze gelirsen hiç kuşkun olmasın ki bizde gerekeni yaparız...
konuyu bilmediğim için yorum yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldım.Ancak nolursa olsun ağır ve çirkin bir itham..belki haklılığı ortaya çıktıgında bu ithamın ağırlığı ortadan kalkabilir ancak çirkinliği kalkmayacaktır..

Bu bi eleştiri deil aslında..Sadece kırıcılıktan kaçınmak adına..

Keyifli paylaşımlar Wink
bencede bu konuyu biraz daha aç ve biraz daha yumuşak şekilde açıklamanı yap hemde isim veer firari fırtınaya katılıyorum bu yararımıza olacaktır eminim .. saygılarla ..
bu konu tatlıya bağlandığı için kapatılıyor... Yani ortaya belli başlı şeylerin çıkması tamamen huzursuzluk olur... herkes pişman zaten..