:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Shakira geliyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
925D4E9B8F73404E99E01BAEb.jpg
Rio Karnavalı Kadıköy'de

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ışıklandırmasıyla başlayan ve sezon sonunda Shakira'nın konseriyle devam edecek olan şöleni bir başka eğlence takip edecek. Türkiye Sarı-Lacivertliler'i konuşacak.

Hazırlıklar çok gizli yürütülüyor

Fenerbahçe'nin 100. Yıl
sürprizleri devam ediyor... Taraftarlara unutulmayacak bir eğlence programı hazırlayan Sarı-Lacivertli yönetimin 19 Temmuz'da Bağdat Caddesi'nde bir karnaval düzenleyeceği öğrenildi. Brezilya'nın ünlü okullarından sambacıların Türkiye'ye davet edileceği ve özel hazırlanacak Sarı-Lacivertli kıyfafetlerle Bağdat Caddesi'nde bir şov yapılacağı belirtiliyor. Karnaval hazırlıklarının çok gizli yürütüldüğü belirlendi.

Teklif Brezilyalı futbolculardan

Fenerbahçe
'nin Brezilyalı futbolcularının Rio karnavalından esinlenerek Sarı-Lacivertli yönetime böyle bir teklif ***ürdüğü, Başkan Aziz Yıldırım'ın da bu öneriye çok sıcak baktığı ifade edildi. Bağdat Caddesi'ndeki Samba geçişine Sarı- Lacivertli futbolcular, yöneticiler, teknik heyet ve taraftar grupları katılacak. Eğlencenin doruk noktasına çıkacağı 19 Temmuz'da Bağdat Caddesi Sarı- Lacivert renklere bürünecek.