:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ben Yanındayım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sana sandığından daha yakınım ben, bakma böyle uzak kalışımıza.İmkansız değil aşkımız,yeterki yüreğinin bir köşesinde,her zaman yer ver bana.Seni,aşkların bir ciklet gibi çiğnenip şekeri bittikten sonra atıldığı dünyada,mucizelerden umudumu kesmişken buldum ben.Şimdi nasıl kaybederim,nasıl vazgeçerim bu aşktan?
Bana ihtiyacın olduğunda,uzun uzun gözlerinin içine bakışımı hatırla.O gözlerde maviyi gördüm hep.Uçsuz bucaksız ,bana her zaman en doyumsuz sevda öyküsünü hatırlatan maviyi.Gözlerine bakarken sana dokunmanın bende yarattığı etkiyi biliyor musun?Dünyayı unutuyorum,başka bir ben oluyorum.Sadece o anın içinde kayboluyorum,sonraya dair her şey anlamını yitiriyor.Varsın olmazsın yarın,ne çıkar?Öylece kalmak istiyorum sonsuza dek.
Ya da sana dokunuşlarım... Ah, ne büyük mutluluktur o.Dokunuyorsam sana yanı başımdasındır-bunu düşünmek bile öyle güzel ki... Teninin ateşi yakmalı beni.Her dokunuşun ayrı bir ayine dönüşmeli.Yüreğimden kuşlar havalanmalı,mideme sancılar girmeli,büyük ve bitmeyecek bir tutkunun esiri olmayalım.
Sana,bende yarattığın o tarifsiz heyecanı anlatmakta zorlanıyorum.Susuşlarım bundandır belki de.Sözcükleri seçerken "Bu değil" diyorum,"Bu sözcük yetmez aşkımı anlatmaya,tarif edemeziçimdeki heyecanı..." Varsa soru işareti aklında ,sil hepsini.Aşkı sorulara yüklemenin anlamı yok.Aşkım, her şeyden daha gerçek çünkü.
Hayatı senin varlığınla yaşamak,senin de beni sevdiğini bilmek,bana tanrının verebileceği en büyük ödül.O ödüle sonsuza dek sahip çıkacağım.Çünkü böyle bir aşkı bir daha bulabilmenin kolay olmadığını biliyorum.Ben seninle var olmak,seni sevmeye devam etmek,yokluğunda bile seni yanımda bilmek istiyorum.Sevdam,seni de beni de bugünden çok ötelere taşıyacak.
Olur da bir gün,bu aşkın ağır geldiğini düşünüp bir başka yola yolcu olmaya karar verirsen,bileceğimki kendin için en iyi olanı seçtin.Sensiz olmak bana çok koyacak,üzüleceğim, delireceğim, ama katlanacağım.Senli anılara sığınıp bakışlarını, dokunuşlarını hatırlayacağım.Öyle ya da böyle aşkım, ben hiç zaman sensiz olmayacağım...
tşklr arkadaşım güzel bir paylaşım daha......
ben tesekkur ederim arkdasım begenmene sevindim.