:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: senı sevıyorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bugun sana ozlemekten bitap dusmus bir askla sesleniyorum.Artik kendine kalamayan,yoklugunda nefes alamayan,yorgun bir askla...

Anlayabilmen icin daha ne kadar caba sarf edebilirdim ki.Icinde umit barindiran,beklentisi olan bir ask degil benim sana hislerim.

Seni sarkilarin soyledigi,romanlarin anlattigi bir askla seviyorum.Sonsuz bir askla.Sen hayatimin baslangicisin,inislerim cikislarim.sen bitersen....

Sigdiramiyorum artik sirlara sevdami.Herkes bilsin istiyorum,herkes gorsun.Sonra...

Sonra umitsizligim geliyor aklima,caresizligim.sonsuz bir huzun,sonsuz bir karanlik sariyor dort bir tarafimi.Ne edilecek tek bir soz,ne savuracak tek bir gulus kalmiyor artik dudaklarimda.Sana birikiyorum gunden gune.Sevgini sigdirabilmek icin kalbime,her gun yeni bir oda aciyorum.Koskler,hanlar,apartmanlar,gokdelenler dolusu sen varsin icimde simdi.

Gunun birinde diye baslayan cumlelerim tukendi.Belkilerim kalmadi sana.Kim bilirlerle baslayan umit dolu cumlelerim yok artik.

Sen diyorum...sen deyince ardi arkasi kesilmiyor cumlelerin.Senlerle dolu destanlar yaziyorum.

"Sen".Hayatimda yok olan tek sen.Yasantimda koca bir bosluk sen.Aci sen,cile sen,huzun sen ve ask,sevgi SEN.

Sans mi yoksa sanssizlik mi seni sevmek bilmiyorum.Oyle buyuk bir duygu ki icimdeki,insani acitan kocaman bir sizi.Insani karanligin en koyusuna,yalnizligin en issizina surukleyen bir duygu.ama yine de yasama sebebim.

Yasiyorum...Imkansiz bir sehirde,imkansiz bir yerde karsima cikabilme ihtimalin icin.Icinde senin bulundugun tek bir kare hayat icin omur tuketiyorum.Yuzde sifir seni gorebilme ihtimali icin her gun suslenip sokaklara saliyorum kendimi,her gecenin yuzune bakiyorum.

Bitmeni istiyor muyum bilmiyorum.yuregimde olusun aci bir mutluluk veriyor hayatima.Her aciya,her huzne,her yokluguna ragmen iyiki varsin askimmmm...

Seni Seviyorum :::

(ALINTI ....)

Firari Fırtına

Off bee işte aşk ....