:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arkadaşlar Ne Kadar Merakliyiz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
olayın kahramanları iki universite ogrencisi. Koyu geyik muhabbetinin dondugu aksamlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer :
Delikanlilardan biri, odanin tavaninda asili olan ampulu kendi agzina tamamen sigdirabilecegini iddia eder. Evet yanlis okumadiniz,
bildiginiz 100 mumluk ampulu. Ve sigdirir da. Ancak bir sorun vardir.
Ampulu agzindan geri cikaramamaktadir. Obur arkadasi hayret eder, o da evdeki baska bir ampulu agzina sokar ve tabi ki o da cikaramaz. Bu iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verir. Agizlarinda ampul oldugu halde bir taksiye atlarlar. Konusma zorlugu cekerek guc bela taksiciye dertlerini anlatirlar.

Taksici bir taraftan gulme krizi gecirirken bir taraftan da "nasil olur abi ya, ugrassaniz cikar, bi asilin soyle, saka mi yapiyonuz ?" diye soylenmektedir. Neyse aksamin bi yarisinda acile gelirler. Taksiciyle ayrilirlar, doktorlar cocuklari beklemeleri icin bir odaya alir.

Veeee aradan 15 dakika gecmeden taksici kapida gorunur, agzinda ampulle. Amcam cocuklara inanmamis, acik olan bir marketten ampul almis ve denemistir !!__________________
Fena deıll guzel hıkayee çaylakk işi ama Smile))
Iyi De Ben Burda Ankett Göremedimmm
Nese Tşklerrrrr Güselmiş
:yikildim: :yikildim: :yikildim: vah vahh:yikildim: :yikildim: :yikildim:
TŞK.........