:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: benimle "ev"lenir misin???
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Benimle “ev”lenir misin? Hani içi çeyizliklerle dolu,mutfağı pancurlu,oturma odası olan,salonunda misafir ağırlanan,yatak odası sabah sessiz,gece gürültülü olan,banyosunda şarkılar mırıldanılan,bazen kahkahalar yükselen bir evde,benimle “ev”lenir misin?
Benimle “ev”lenir misin? Hani iyi ve kötü günde,aşk bizi ayırana kadar,kar etrafı güzelleştirmişken,ve ben şu an battaniyenin altında olmak isterken,sıcak bir bardak çay eşliğinde çizgi film izlemek isterken elimde bir parça çukulatayla,benimle “ev”lenir misin?
Benimle “ev”lenir misin? Hani benim tüm huysuzluğuma,tüm kıskançlığıma rağmen,aynı evin içinde evle, benle,huysuzluğumla,kıskançlığımla bir olup,bana katlanabilir misin?
Benimle “ev”lenir misin? Biz bir “ev” olabilir miyiz seninle? Hani “yuva” gibi bişey…Hani içi sıcak,dışı soğuk,yazları ılık,kışları sıcak,Akdeniz iklimi gibi birşey…
Benimle “ev”lenir misin? Geceleri korkup,yataktan fırladığımda,korkmamamı söylemek için yanımda olur musun?Canım su istediğinde söylenmeden kalkıp bana bir bardak su getirmek için,sıcak yatağından çıkar mısın?Karnım gecenin bir vakti acıktığında,bu saatte yemek yemenin beni şişmanlatacağını söylemeden bana kepek ekmeğine bir sandviç hazırlayıp,içim ferah yememi sağlar mısın?
Benimle “ev”lenir misin? Kilo aldığımda bile,beni dünyanın en güzel kadını addedip,yatakta aynı şekilde sever misin? Rejim yapmak istediğimde haftasonu uykundan erken kalkıp,benimle yürüyüşe gelip,dönüşte de benimle portakal suyu içer misin? Eve döndüğümüzde banyoya önce benim girmemi,çünkü terin üzerimde kuruyup hasta olmamı istediğini söyler misin?
Benimle “ev”lenir misin? Hani zor geçen bir günden sonra,eve geldiğimde yemek yapmak istemiyorsa canım,sadece pizza yemeğe razı olup,çayı bile sen yapmaya kalkar mısın?Ve beni dizlerine yatırıp herşeyin düzeleceğini,kimsenin beni yıldıramayacağını söyleyerek saçlarımla oynar mısın?
Benimle gerçekten “ev”lenir misin? Kooperatif taksitlerine girip,araba almak için bankadan benimle birlikte kredi alır mısın? Haftasonlarını sadece arabamız olacak diye girdiğimiz taksit yüzünden evde geçirdiğimiz için surat asmadan,vcd seyrederek geçirir misin???
Ve ben bir gün bu “ev” den sıkıldığımda,benimle çok uzak bir yere sorgusuz sualsiz gelir misin?
Ve ben bir sabah doğan güne gülümseyemeden başka bir hayata gidersem,ardımdan sonsuza dek beni sever misin?
.....................
olabilir tabiBig Grin
Big GrinBig GrinBig Grin Maddiat Ne qüseL Bir Kelime Big Grin Arasıra Yanıma Uğruo Big Grin
aşkta maddiyat yok da evlilik de var mı yaniii....
canı anlamlı güsel bişşş Wink
Bu yazıyı 1,5 yıl önce okumuştum ....Gerçi bir takım degişiklikler yapılmış yazı üzerinde ama hala etkisini koruyor..