:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: nike air max plus olcsón online
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Any Nike egyszerű megközelítést kezdett az Air Max Plus-szal kapcsolatban, és az alapját elsősorban semlegesbe öltöztette. Ez igaz erre a legújabb színváltozatra is, amely a feketét az „University Blue” finom érintésével emeli ki. nike air max plus olcsón online Ez utóbbi csak két fő ponton található, a külső talpon és a fűzőlyukakon, és élénkíti a lámpatesteket a szikár ékezetek ellen. A sötétebb „Royal Blue” kiegészíti a szomszédos színeket, színezve a gradiens kivitelű TPU keretet, valamint az ív mentén lévő lemezt. A fekete és szürke színek alkotják a felsőrész többi részét, az utóbbi a sárvédő/sarok mentén, az előbbi pedig mindenhol máshol.

Miután már láttuk any nike air max 720 outlet hungary online  -at a „Bleached Coral” és a „Wolf Grey/Red Orbit” színekben, az űr ihlette sziluett many három további női exkluzív színben is elérhető. Any sneaker most fényes „Light Aqua/Psychic Powder”, egy friss „Oxygen Purple” és egy merész „Spirit Teal” iterációval érkezik. Míg a tavasz jött és elmúlt, any Nike „Psychic Powder” cipője mindannyiunknak szolgál a húsvétban. hangokra van szükségünk az év hátralévő részében. Az elsősorban fehér tornacipőt színfoltok borítják - púderrózsaszín és sárga fedők, „Chalk Blue” sweoshek és lábujjak, morado fűzők és fényes „Light Aqua” talpak és húzófülek.

A „Night Maroon” színváltozat hivatalos bemutatása után az Air Max 1 együttműködésének legendái, Patta 2021-re egy negyedik színt is bemutattak : ez a szürke, fekete és fehér rendkívül egyszerű keverékében érkezik. A tegnapi hivatalos leleplezési fotózás bal felső sarkában nem kellett sok idő, hogy any Photoshop-makett felszínre kerüljön any tervezett kiadásról - beleértve az önét is. nike air max 1 online áruház  Bár a korai makettek visszatértek az első két „Monarch” és „Noise Aqua” kiadásnál látható színblokkoláshoz, az Assemblages c. Chriss Gibb bebizonyította, hogy tévedtünk, és felfedte a mai cipőt any maga teljes pompájában.

Any Nike a tervek szerint kiadja az Air Max 90 új iterációját, amelyben az ikonikus Swoosh emblémán is megjelenik. Ez az AM ninety days iteráció szürke hálót lát a felső részén, amelyet fekete sima bőr borít a sárvédőn és az oldalfalakon. nike air max 90 magyarország kereskedõi A sötét árnyalatok kiemelése érdekében a negyedekben egy rácsminta látható. Any narancssárga ütések láthatók any márkás területeken, például any Nike nyelvcímkén, a talpbetéten és az Air Max címkén. Ennek az Air Maxnek a fénypontja a mindkét oldalán fehér hímzett 3D-s swooss. A sziluettet egy éles fehér középtalp és egy fekete Air Max egységgel egy fekete gumi külső talp teszi teljessé.